Search results

Filters

  • Journals
  • Date

Search results

Number of results: 2
items per page: 25 50 75
Sort by:
Download PDF Download RIS Download Bibtex

Abstract

Żeby oszczędzić czas, ułatwić sobie życie, często sięgamy po gotowe dania, produkowane przemysłowo surówki i sałatki. Co warto o nich wiedzieć?
Go to article

Authors and Affiliations

Elżbieta Rosiak
1

  1. Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka SGGW w Warszawie
Download PDF Download RIS Download Bibtex

Abstract

Choroby przenoszone przez żywność stanowią poważny problem dla zdrowia publicznego zarówno w krajach rozwiniętych, jak i rozwijających się. Bakterie tworzące biofilmy są szczególnie trudne do zwalczenia i wymagają starannych środków zaradczych.
Go to article

Authors and Affiliations

Mateusz Gemba
1

  1. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

This page uses 'cookies'. Learn more